24.11.2013

Sunnuntai

Muissa uutisissa: ludisiani (Ludisia discolor) on näköjään viimein päättänyt kukkia,
ensimmäistä kertaa hoivissani. Kyseessä ei tietenkään ole vuosia hoivaamani yksilö,
vaan viime keväänä saamistani pistokkaista kasvatettu kasvi...

Viikonloppu on hurahtanut ohitse nopeasti kiireisen viikon päätteeksi. Ehdin kuluneella viikolla olla kaksi päivää labrakurssilla assarina, säätää seuraavat kaksi päivää särkevän hampaan kanssa (ja päätyä lopulta yksityiselle hammaslääkärille paikattavaksi) ja pitää inspiroivaa Villikataja -lounaspalaveria. Ai niin, ja tietenkin tehdä myös "varsinaista" päivätyötä, joka tällä viikolla on pitänyt sisällään lähinnä viime kesäisen kokeen viimeisten näyte-erien punnitsemista analyyseja varten, sekä analysoidun raakadatan käsittelyä. 

Perjantain viimeisinä työtunteina tuli vielä tieto siitä, että väitöskirjatutkimukseni rahoitus jatkuu ensi vuodellekin. Mikäs sen kivempi tapa lähteä viikonlopun viettoon! Päädyinkin juhlistamaan keskustaan hyvän ruoan ja seuran äärelle. Samalla tuli myös käytyä katsomassa Hunger Games - leffojen uusin osa, Catching Fire. Olin jo ehtinyt aiemmin fiilistellä leffan traileria katsomalla ja muun muassa näitä Cakecrumbs -blogin leivoksia ihastelemalla. Ja oi, elokuva osui ja upposi: jatko-osia odotellessa..!

P.S. Seuraavat pari viikonloppua kuluvatkin reissussa: ensin on vuorossa paluu Sveitsiin ja seuraavaksi tutustuminen suureen itänaapuriimme itsenäisyyspäivän kunniaksi. 


Ei kommentteja: