2.1.2011

Vuosi vaihtui..

..varsin flunssaisissa merkeissä. Koska olin vahingoissa lupautunut töihin uudenvuodenpäiväksi, niin aattona ei muutenkaan voinut paljoa revitellä, vaikkei tämä kestoflunssa olisikaan vienyt voimia. Tiskin takana vetoisissa tunnelmissa seisoskeleminen ei ainakaan parantanut oloa, vaan päin vastoin jo ehkä hieman laantumassa ollut flunssa roihahti taas uuteen nousuun. Olo oli eilisiltana aivan kammottava ja nyt neljäntoista tunnin yöunien jälkeenkin flunssa kukoistaa edelleen hyvin elinvoimaisena.

Uudenvuoden aattoa tuli kuitenkin juhlittua hyvässä seurassa siskon ja miehensä kanssa. Herkkuruokia riitti ja tunnelma oli, muunkin seurueen ollessa väsynyt ja flunssainen, mukavan rento. Torkuttiin sohvalla ja katseltiin sopivan kevyttä toimintaleffaa. Raketteja tultiin katsomaan tänne minun kerrostaloni ylimpään kerrokseen, josta näkee kivasti yli koko kaupungin. Melkein perinteeksi muodostunut uudenvuodenaaton sumu peitti näkyvistään vähänkin kauempana räjähtelevät raketit, mutta kyllä sieltä sentään muutaman onnistui näkemään.

Mr. Chilikastike

Koska vietimme joulua osittain eri paikoissa, pääsin antamaan joululahjat siskolleni ja miehelleen vasta nyt uutena vuonna. Näistä uudenvuodenlahjoista keksin viime metreillä oikein hauskan paketointi-idean miehelle menevään chilikastikkeeseen, ja lopputuloksena onkin tämän joulun hauskin paketti omalta osaltani. Vai mitä mieltä olette?

Uudenvuoden lupauksia en liiemmin tehnyt, mutta päätin ottaa ainakin tulevan kevään rennommin. Järjestää vähemmän stressin aiheita ja enemmän vapaa-aikaa. Nauttia elämän pienistä iloista: vuodenaikojen vaihtelusta, hyvästä ruoasta, kevään ensimmäisistä paisuvista silmuista ja kukkanupuista, auringonlaskuista ja kaikesta muustakin kliseisestä. Tervetuloa vuosi 2011!

Ei kommentteja: