30.1.2011

Love and Other Drugs

(kuva The Movie Vault)
Ensinnäkin estotonta hehkuttamista: elokuva oli aivan mahtava! Menkää kaikki, katsokaa ja liikuttukaa! Minulla ei ollut ihan hirveästi ennakko-odotuksia leffasta, sillä en ollut nähnyt etukäteen trailereita tai muita mainoksia juurikaan. Ainoa asia mitä tiesin, oli se, että leffassa Anne Hathawaylla on vähän aiempia töitään vakavampi rooli.  Niin onkin, ja upeasti onnistuu Anne löytämään roolihamonsa moniulotteisuuden ja syvyyden. Jake Gyllenhaal on tyylikäs kanssakomppaaja, mutta Anne loistaa elokuvan ehdottomana tähtenä. Molempien roolihahmot kasvavat elokuvan aikana uskottavan tuntuisesti, ja tavanomaiset romanttisen komedian keksityt ongelmat jäävät onneksi vähäisempään rooliin. Maggien ja Jamien suhde sisältää monta tosielämän suhdetta rassaavaa ongelmaa, sekä vielä useimpia tavissuhteitakin suurempia ongelmia.

(kuva Mostly Movies)
Elokuvassa viehättivät juonen lisäksi erityisen hyvät musiikit, sekä Maggien käyttämät ihanat villapaidat ja tämän hieman boheemi loft-asunto. Sisustus- ja neuleinto nostivat molemmat kyllä päitään kilpaa elokuvan aikana, joten saa nähdä, tulisiko kevään edetessä itsellekin uusia neuleita ja sisustustoimenpiteitä kotiin. Toivottavasti aikaa moisille harrastuksille jää töiden lisäksi.

2 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Kuulostaa tutustumisen arvoiselta, kiitokset vinkistä. Ja neulominen on hyvin nuppia nollaavaa puuhaa, varmaan muuta pariin viikkoon tehnytkään, kun stressiä olen purkanut :D Kolibrit ovat myös pop, antavat kivan ilmeen!

Lilya kirjoitti...

Kantsii katsastaa tuo leffa! :-) Täälläkin on neulotta oikein urakalla, stressiterapiaa.