29.1.2011

Miljardien joukosta, löydä oma tähtesi ja seuraa sitä.


Gradu on edistynyt taas pitkästä aikaa mukavasti tässä lähipäivinä, kiitos Ilonan kanssa tehdyn leffahaasteen. Haasteena oli, että kumpikin tekee gradunsa siihen kuntoon, että voi palauttaa taas ihjaajille luettavaksi ja kommentoitavaksi ennen lauantai-iltapäivää. Jos haasteessa onnistutaan, niin päästään leffaan. Nyt onkin sitten taas semmoinen pläjäys lähdössä ohjaajille.. Ajattelin vielä ehkä hieman kirjoitella johdantoa uusiksi ennen lähettämistä, mutta jos en ehdikään, niin saavat sitten tuommoisena. Parhaitenhan se työ siitä hioutuu, kun sahaa edestakaisin ohjaajien ja tekijän välillä. Joka tapauksessa nyt on hyvä sauma vähän tsempata kirjoittamisen kanssa, kun ensi viikko kuluukin tiiviisti sitten kahden eri työpaikan parissa. Kärpäshommistakin lähti kaksi ihmistä ensi viikoksi pois, joten tuli lisää tehtäviä siellä. Tykkään kyllä, pääsen pitkästä aikaa tekemään jotain aivan uutta ja erilaista koetta!

Ostin viime viikonlopun Helsingin reissulla Kiasmasta tämän Livingstonen Great Minds -sarjan kortin kannustukseksi nyt tälle keväälle, ja miksei myöhemmällekin ajalle elämässä. Nyt kun kuitenkin on ne hetket, jolloin sen oman tähden löytäminen ja määrätietoinen seuraaminen ovat erityisen ajankohtaisia. Toistaiseksi kortti on nojaillut tietokoneen näyttöä vasten, mutta sille täytyy löytää joku parempi paikka. Sille ja Maijalta saadulle kirjoitusilolohikäärmeelle!

Pian lähdemme tosiaan palkintoleffaan, katsomaan Love and Other Drugs -nimisen pätkän. Oikein sopivaa tyttöleffaa siis, vaikkakin kuulemma elokuvassa on mukana myös jonkin verran syvyyttä ja vakavuutta. Saa nähdä, millainen pätkä on kyseessä. Toivottavasti juuri sellainen rentouttava ja arjesta vähän irti tempaava, jota gradunkirjoituspyrähdyksen jälkeen kaipaakin.

Vaihdoin muuten myös blogiin tuommoisen suloisen, biologille hyvin sopivan kolibritaustakuvan. Mitäs tykkäätte siitä?

1 kommentti:

Laapa kirjoitti...

Tsemppiä kirjoituspuuhiin ja kolibri on kiva :)