6.2.2011

The Versatile Blogger


Tulihan tämä tunnustus minullekin sitten mutkan kautta siskon blogista. Ajattelin Viidakkokirjeisiin kirjoitellessani, etten viitsi olla niin omahyväinen, että jakaisin tunnustuksen itselleni, mutta nyt pääsen kuin pääsenkin joka tapauksessa tekemään lisää paljastuksia itsestäni. Joten tässä tulee seitsemän paljastusta minusta, olkaa hyvät!

1. Minulla on tapana kerryttää epämääräisiä sekalaisia kirja-, lehti- ja paperipinoja yltympäriinsä asuntoa. Suurin osa näistä pinoista on kuitenkin tärkeitä ja hyödyllisiä kirjoja/lehtiä/papereita, joilla ei vain ole omaa paikkaansa (Tarvitsisin ehkä taas uuden kirjahyllyn. Tai isomman asunnon.), mutta joukossa on paljon myös mainoslehtisiä sun muita turhuuksia, joita en  ole ehtinyt seuloa paperinkeräykseen.

2. Olen oikea lukutoukka. Tai pikemminkin olin, ennen kuin aloitin yliopisto-opinnot. Nyttemmin lukemiseni on supistunut siitä lähemmäs sadan kirjan vuosivauhdista ehkä pariin kymmeneen kirjaan vuodessa ja loppuaika menee opiskelukirjoja lukiessa. Ostan silti uusia kirjoja itselleni tämän tästä, eikä kirjahyllyistäni löydy montaakaan kirjaa, joita en olisi lukenut vähintään kertaalleen läpi. Monet maailmankirjallisuuden klassikkokirjat luin puolivahingoissa lapsena, jolloin lukuvauhtini oli nopeimmillaan, kun koulutehtävät eivät vielä olleet kovin haastavia tai aikaavieviä.

3. Teen neljää eri osa-aikaista työtä (joista kolmea aktiivisesti). Siitä huolimatta mikään näistä yksistään ei elättäisi minua, eivätkä ne yhdessäkään kovin hyvää työtä sen asian suhteen tee. En tietenkään ole tilanteeseen kovin tyytyväinen, mutta en oikein tiedä, miten siihen saisi aikaiseksi suurta muutosta.

4. Ihastuin Sveitsin kesänä hurjasti Lush-kosmetiikkaan ja harmittelen, kun sitä ei saa Suomesta muualta kuin Helsingistä. Pyrin aina pääkaupunkireissuillani käymään Lushin myymälässä, ja välillä rekrytoin jopa Helsingissä käyviä kavereitani kuriireiksi. Nettikaupsta saisi tietenkin myös tilattua, mutta jotenkin se tunnelma kaupassa käydessä vain on parasta.

5. Pidän yhteyttä ystäviini ensisijaisesti irkin välityksellä ja olen muutoinkin kehittymässä jatkuvasti nörtimpään suuntaan. Alkuvuodesta kävin R-ohjelmointikurssin ja pidin siitä kovasti. Mikäli aikaa riittäisi, aloittaisin varmaankin johonkin ohjelmointikieleen perehtymisen harrastusmuotoisena toimintana. En kuitenkaan ollut lapsena niin kovin nörtti, joten nörttiytymiseni on selkeämmin alkanut vasta lukio- ja varsinkin yliopistoaikoina.

6. Kotini ei ole kovin siisti tai järjestyksessä (Johtuen suurilta osin siitä, että minulla on jatkuvasti hurja kiire, kts. kohta 3.), vaikka haluaisin sen olevan. Kodinhoidollisista töistä kuitenkin eniten inhoan ehkä tiskaamista sekä puhtaiden pyykkien viikkaamista ennen kaappiin laittoa. Niinpä puhtaiden pyykkien pino pyöriikin sängyn ja tuolien väliä aina tovin, ennen kuin lopulta alistun viikkaamaan sen kaappikelpoiseksi.

7. Yksin ollessani katson mielelläni hämmentävän huonoja komedia-, romantiikka- ja seikkailuleffoja. Minusta ne ovat viihdyttävän rentouttavaa katsottavaa, mutta en silti välttämättä edes kehtaisi katsoa niitä kovinkaan monessa seurassa. Tämä on sama asia kuin se, että pidän aika monestakin Antti Tuiskun kappaleesta, mutta en silti hehkuttaisi niitä seurassa!

Koska jaoimme jo Viidakkokirjeiden osalla tämän tunnustuksen eteenpäin, niin en enää toista kertaa jaa sitä muille. Saatte tyytyä naureskelemaan tekemilleni paljastuksille.

4 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Hei, jos Tallinnassa olette reissailemassa, kannattaa muistaa Lushin myymälä siellä! Hinnat ovat huomattavasti halvemmat kuin Suomessa. Samoin jos nettikaupasta tulee tilattua, kannattaa tilata ennemmin brittiversiosta. Hinta samoille tuotteille on parhaimmillaan kolmasosa Suomen hinnoista. Terveisin toinen Lushiin pari vuotta sitten hurahtanut :P

Lilya kirjoitti...

Oh, tuota brittiverkkokauppaa en ookaan tajunnut ajatella! Tallinnan kauppaan törmäsin joulun alla puolivahingoissa, siellä oli kiva shoppailla. :-)
Hei, jos tässä Lush-himokohtaus iskee, niin voisi kenties tilailla yhteistilausta sieltä Briteistä?

Suvi kirjoitti...

Tästä lähtien voidaankin hehkutella Antti Tuiskua salaa kahdestaan. ;) Muakin välillä nolottaa tunnustaa, että onhan sillä Tuiskun pojalla niitä hyviäkin biisejä joita salaa jammailee.

Lilya kirjoitti...

Suvi: Jeii, oon kuvitellut olevani ainoa suhteellisen täysijärkiseksi luokittelemani ihminen, joka tykkää joistain Antin (ja on niitä muitakin "häpeällisiä" kohteita) biiseistä.. Niinku vaikka juurikin tuosta "Kahdestaan" -biisistä. Ja on se "Hyökyaalto" kans niin..! ;-D