15.2.2011

Tunnustus Laapalta

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."


Milloin aloitit blogisi?
Blogini on aloitettu marraskuussa 2007. Voisi siis sanoa, että se on blogimaailmassa jo melkoinen "konkari". Aluksi tosin kirjoittelin harvakseltaan, lähinnä omia ajatuksia selvitelläkseni.


Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kuten blogin nimikin saattaa terävimmille lukijoille jo vihjata, kirjoittelen lähinnä itseni ympärillä pyörivistä aiheista, kuten kuulumisistani ja ajatuksistani. Välillä bloggailen myös lukemistani kirjoista ja näkemistäni elokuvista arvosteluja, samoin arvostelen vaikkapa ravintoloita tai konsertteja, joissa satun käymään. Toisinaan jaan hyviksi havaittuja reseptejä.. En ole halunnut sen tarkemmin profiloitua kulttuuri-, ruoka-, leffa-, tai muuksikaan tietyn tyyppiseksi blogiksi, vaan kerron MINUSTA ja minulle tärkeistä jutuista. Huonekasviharrastukseni on rönsyillyt jo omaksi blogikseen, jota pidän yhdessä ekologiystäväni Maijan kanssa. Maijan upea oma tiedeblogi löytyy täältä (Mainos, mainos!). 


Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Laaja-alaisuus? En tiedä, tarvitseeko blogini olla juuri erityisempi kuin kaikkien muiden.. Kunhan se tuottaa iloa minulle ja lukijoille! Kiinnitän ainakin huomiota blogin ulkoasuun paljon, samoin kuin kirjoitusasuun.


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Alun perin aloitin bloggaamisen lähinnä selvitelläkseni omia ajatuksiani ja blogini olikin pitkään vain yksityinen. Sittemmin blogin toiseksi suureksi tavoitteeksi on noussut kuulumisten kertominen muualla asuville tai harvoin tapaamilleni ystäville. Ja tietysti minua liikuttavien ja koskettavien asioiden kertominen.


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Mielestäni blogini on juuri nyt hyvä, en tiedä tarvitsisiko siinä muuttaa yhtään mitään. Ulkoasua tietysti muutan aina aika ajoin, kun kyllästyn katselemaan edellistä.


Jaan tunnustuksen seuraaville blogeille:


Erään planeetan ihmeitä
Elämää Suomen Ateenassa
Keittiö Piemonten sydämessä
Muilla mailla ja rannikolla vielä
Yorkshiren valloitus - taas yksi vaihtoblogi

Ei kommentteja: