7.5.2009

Vappumuisteloita

Kappas, huhtikuuhan se menikin sitten rivakasti ohitse! No, ei kyllä mikään ihmekään, olinhan loppujen lopuksi koko kuukauden töissäkin luentojen ohella. Kivaa silti oli, joskin kovin stressaavaa ja kiireistä. Nyt on oikeastaan vapun jälkeen ollut viikko suhteellisen vapaata ja rentoa elämä: olen lueskellut muutamaan kirjatenttiin ja päntännyt latinankielisiä nimiä. Ja puuhastellut kivasti kaikkea mukavaa kotosalla. Pidän tästä vaihtelusta, vaikka olo onkin kieltämättä vähän hämmentynyt ja "laiska". Ihan kuin en tekisi tarpeeksi, kun en ole koko ajan menossa. Vähän huolestuttavissa määrin on siis jäänyt stressaaminen ja kiire päälle. Jospa se tästä laantuisi sitten.

Vappuna oli hurjan kivaa! Vappuaattona paisteltiin munkkeja täällä mun luona ja siitä sitten hirveällä tohinalla kiidettiin keskustaan katsomaan Minnan lakitusta. Sen jälkeen vuorossa olikin taasen tietoteknikkojen vappusaunalla kuokkiminen ja sykähdyttävä Klaus Thunder & Ukkosmaine Hoviraitilla. Hyvänolonmusiikkia. Loppuilta menikin sitten Lyseon katolla sekä Infernossa piipahtaessa.

Vappupäivän perinteiselle piknikille päästiin sitten loppujen lopuksi joskus iltaviiden aikoihin. Onneksi oli aurinkoinen ja kohtuullisen lämmin ilta. Pitääkin kesällä käydä ahkerasti piknikeillä, oli niin mukavaa. Vappuilun jälkeisenä viikonloppuna oli vielä Mikaelin 4-vuotissynttärit, joissa käytiin edustamassa Repen kanssa ensimmäistä kertaa molemmat avecien kera. Onneksi pojat, niin ne pienet kuin isotkin, tuntuivat viihtyvän.

Ai niin tosiaan, jos joku on ihmetellyt, miksei täällä ole vähään aikaan näkynyt kuvia, niin kamerani on muuton jäljiltä jossain mystisessä varmassa tallessa.. Kunhan löydän sen, niin lisäilen vanhoihinkin teksteihin kuvat sitten.

Ei kommentteja: