9.10.2010

Kooste

Näemmä opiskelujen ja töiden yhteensovittaminen on aika hankalaa, ja ennen kaikkea kiireistä hommaa. Enpä ole ehtinyt juurikaan bloggailla viime viikkoina, vaikka sain koneenkin jo toimimaan, kiitos nörttipuoliskoni. Aika on mennyt tentteihin pänttäämiseen, luennoilta töihin juoksemiseen ja jokaisessa vapaassa välissä onkin sitten pitänyt tiskata tai pyykätä. Tähän kun vielä lisää päälle sitkeästi iskuyrityksiään jatkavan syysflunssan, niin kalenteri onkin jo täynnä.

Markkinaviikonlopun jälkeisen viikonlopun pidin myös vapaata, ja silloin kaupunkiin suuntasi helsinkiläistynyt ystäväni, johon tutustuin aikoinaan fuksivuonna biologian opiskelun merkeissä. Viikonloppu kului oikein vauhdikkaasti, ja olin enemmän innoissani kaikesta, kuin vähään aikaan olen ollut. Ystävälläni on intoiluani vahvistava vaikutus, sillä hän kun on niitä harvoja ihmisiä, jotka ovat vielä enemmän innoissaan kaikesta mahdollisesta kuin mitä itse olen. En taidakaan muuten edes tuntea ketään muuta, jolla olisi vastaavanlainen taipumus intoilla pienistäkin asioista. Ihanaa, että meitä intoilijoita kuitenkin on. Katsoimme viikonlopun aikana paljon (nörtti)leffoja ja perjantai-iltana vietimme sushintekoillan Maijan luona. Illasta paisuikin lopulta isot bileet, jossa oli reilusti yli kymmenen henkeä, vaikka ajatuksena taisi aluksi olla vain pienehkö "tyttöjen ilta". Hurjan hauskaa oli! Ja nyt opin itsekin käärimään noita makirullia. Kunhan taas jossain välissä on vähän enemmän vapaata aikaa, niin voisi tehtailla niitä uudestaan.

Sushia.
Sushi-illassa juhlimme samalla myös kaupunkiin viikonlopuksi saapuneen Marjan valmistumista, sillä hän oli juuri käynyt palauttamassa kansitetut  gradut ohjaajilleen ja täyttämässä tutkinnonanomislomakkeen. Onnea Marja!


Valmistumismalja!
Tämän huippukivan viikonlopun jälkeen olenkin keskittynyt lähinnä taas tasapainoilemaan töiden ja opiskelujen kanssa. Nyt olen tullut siihen tulokseen, että yritän olla ottamatta useampaa työvuoroa keskelle viikkoa, sillä siinä ei enää jaksa opiskella kunnolla, puhumattakaan, että ehtisi vielä viettää vapaa-aikaa. Kuluneella viikollakin olin tiistaina ja keskiviikkona Paviljongilla Tekniikkamessuilla tarjoilemassa. Keikat olivat kyllä tosi mukavia, sain tarjoilla Siemensin standilla messuvieraille ja myöhemmin illasta pelkille Siemensin kutsuvieraille. Keskiviikkoiltana vip-vieraat saivat myös Ismo Leikolan keikkailemaan. Ja mikäs sen kivempi yllätys itselle, kuin että pääseem yös seuraamaan Ismon keikkaa kesken työvuoron! Liput Ismon ensi kuun keikallekin on jo ostettu, joten lisää Ismoa on luvassa.

Keskiviikkona Jyväskylään saapui myös hoitoon Piki-koira! Piki asuu hoitoaikansa pääosin siskoni ja tämän miehen luona, mutta itse olen viettänyt viimeiset pari päivää suurimmaksi osaksi myös siellä kyläilemässä ja rapsuttelemassa Pikiä. Toissa päivänä vein sen läheiseen koirapuistoon juoksemaan ja leikkimään, ja siellä se tutustui myös Roope-villakoiraan, jonka kanssa se yllättäen jopa tuli toimeen. Roopen kanssa se sitten leikki tyytyväisenä.

Piki.


Pikin lisäksi seuraan liittyy ensi viikoksi myös Pikin omistaja, nuorempi siskoistani, joka tulee viettämään syyslomaansa Jyväskylään. Saa nähdä, mitä kaikkea kivaa keksitäänkään!

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Täähän on tosi kiva tapa lukea kuulumisia! Pysyn nykyisin paljon paremmin 'kartalla' sun ja sisaresi kuulumisista!
Ja toivottavasti minunkin blogimerkinnät antavat jotakin fiilistä meidän touhuiluista..

Mukavaa syksyä!

Lilya kirjoitti...

Joo, bloggailu on kyllä tosi kätevä tapaa päivittää kuulumiset. :-) Teillä vaikuttaa kans olevan aika kiireistä aika ajoin, mutta ihan superihanasti ootte laittaneet kotia, tykkään kovasti!