7.5.2013

Hälsans Kok buzz!

Hälsans Kök grillatut kasvisfileet.

Jotkut teistä ovat ehkä huomanneet, että blogini sivupalkissa on pieni Buzzador Blog -logo. Nyt olenkin mukana ensimmäisessä Buzzador-blogikampanjassa, joten muutamat seuraavista postauksistani tulevat käsittelemään testaamiani Hälsans Kök -tuotteita. 

Mistäkö siis on kyse? Buzzadorin sivustolta pääset lukemaan tarkemmin siitä, mitä Buzzadorit tekevät ja miten sinäkin voit päästä Buzzadoriksi. Pääpiirteissään ideana kuitenkin on se, että Buzzadorit testaavat erilaisia tuotteita kampanjoissa ja jakavat testauskokemuksiaan (ja toisinaan testinäytteitäkin) tuttavapiirissään. Buzzadorit raportoivat kokemuksistaan luonnollisesti myös Buzzadorille päin. 

Nyt käynnissä olevassa blogikampanjassa testataan siis Hälsans Kök -tuotteita. Itse en ollut aiemmin koskaan maistanut muutamaan kasvisnakkia enempää kyseisiä tuotteita, enkä silloinkaan ostanut tai valmistanut niitä itse. Koska mielelläni kuitenkin vähennän lihan osuutta ruokavaliossani, lähdinkin innoissani testaamaan tuotteita. 

Kampanjassa pyydettiin testaamaan ensisijaisesti seuraavia tuotteita: Hälsans Kök Kasvispihvi, Hälsans Kök Kasvispyörykät, Hälsans Kök Kasvismureke tai Hälsans Kök Falafel. Lähikaupan tuotevalikoima kuitenkin oli hieman erilainen, joten testituotteiksi valikoituivat grillatut kasvisfileet, kasvispihvi, chorizo sekä mureke. Seuraavaksi hieman kokemuksia grillatuista fileistä.

Grillatut kasvisfileet yllättivät minut todella positiivisesti: fileiden koostumus oli sopivan napakka ja niissä maistui vienosti savun maku. Aivan broilerifileen veroista koostumusta fileillä ei tetystikään ollut, mutta yllättävän lähelle päästiin! Savun lisäksi fileiden ominaismaku oli melko mieto, mutta nauttimieni lisäkeporkkanoiden ja mausteisen jogurttikastikkeen kanssa pystyi hyvin kuvittelemaan syövänsä broilerifileitä. Näistä tykkäsin! Grillatut kasvisfileet olivatkin lempeä aloitus Hälsans Kök -tuotteiden testauksessa ja toimisivat mielestäni hienosti muutenkin kasvisruokaan totuttelussa lihan korvikkeena.

Ei kommentteja: