27.8.2010

Apple Pie

Teinpä sitten taannoisen 20-kuukautispäivän (sillä ainahan pitää keksiä jotain syitä juhlistaa!?!) kunniaksi luottoreseptien ylimmäisestä lähteestä, Pastajauhajien blogista löytyvällä ohjeella amerikkalaistyylisen suljetun omenapiirakan, apple pien. Täytteeseen kuuluvaa muskottia ei löytynyt maustekaapista, mutta muutoin piiras valmistui täsmälleen ohjeistuksen mukaan. Ja nyt kun kerran alkuun pääsin, niin intouduin vielä koristelemaan piirakan kannen taikinaomenalla ja soikeilla höyryaukoilla.

Omppupiirakka valmiina uuniin.


Täytyy sanoa, että ihan mahtavan hyvää omppupiirakkaa tulikin! Tätä reseptiä täytyy kokeilla ehdottomasti pian uudestaan, ja vielä sen muskotin kanssa.

Kypsä piirakka.


Ai niin, ja se 20-vuotispäivän juhlistaminen? Oltiin iltapiknikillä järven rannassa, ehdittiin syödä patonkia ja sweet&chili-lihapullia sekä palat omenapiirakkaa, jonka jälkeen tulikin niin kylmä, että piti siirtyä sisätiloihin teemukillisen ääreen jatkamaan. Lihapullatkin muuten olivat ihan superhyviä, niitäkin voisin tehdä tässä lähiaikoina uudestaan ja bloggailla niistä kuvien kera.

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Nam, onpa herkkullisen näköinen!:p