20.3.2010

"Hello new shoes, bye bye blues!"

Kävin tänään Tampereella asti sovittelemassa sopivaa mekkoa Kevään Suurta tapahtumaa (TM) varten. Mekkosovittelutuokioiden jälkeen kävelimme sitten Raxin kautta kerrosta alemmaksi kenkäkauppaan katsomaan, josko siellä olisi mahdollisesti jotain ideoita sopiviksi kengiksi samaista tapahtumaa varten. JA OLIHAN SIELLÄ!!! Ihan siinä kenkäkaupan oven suussa odotti hyllyllä mitä ihastuttavin kenkäpari. Ja nyt seuraa tarinan kummallisin osa: kyseiset kengät kun ovat vaaleanpunaisia! En ole vuosikausiin pitänyt vaaleanpunaisesta väristä yhtään, mutta näissä vaan oli sitä jotain. It was love at first sight!



Kyseessä on siis Vagabondin malliston Digi -kengät ja valmistajan sivuilla todetaan värinä olevan magenta. Ei sentään mikään Hot Pink tai vastaava.. Hauskana yksityiskohtana kenkien pohjassa lukee päkiän syrjässä partyparty. Ovat siis kuin luodut juhlaan.
Ei ole kyllä koskaan tainnut olla yhtä helppoa ja nopeaa olla kenkäostoksilla! Näinhän asia usein kyllä menee, että parhaimmat löydöt tekee silloin, kuin niitä ei varsinaisesti ole etsimässä. Nämä kengät kyllä kaivoivat minusta esiin hämmentävän vaaleanpunaisenkajoisen naisellisen puolen. Toivottavasti suhteemme on pitkä ja antoisa.

2 kommenttia:

Smagardi kirjoitti...

Heiiii, noi kengät näyttää jopa vähän samoilta kuin ne mun tilaamat (en voi vielä sanoa ostamat, ne kun saapuvat vasta ties milloin!), myöskin vaaleanpunaiset kengät! :D Jotka on nähtävästi myyty loppuun, sillä sivuilta löytyy enää kuva näistä mustista kopioistaan: http://files.hm.com/media/products/805/DXL805_73255_09090_73_3590.jpg

Terveisin bloggerin ihmeelliseen maailman eksynyt Suvi. :)

Lilya kirjoitti...

Oho! Jopas ollaan varmaan aika samiksia näiden kenkien kanssa sit! Pitäisköhän niitä ulkoiluttaa yhdessä kunhan kelit sallivat? ;-D