1.11.2009

This is Halloween

Viikonloppuna olikin sitten tuo kotoinen Pyhäin(miesten)päivä, alias jenkkiläläinen Halloween. Tänä vuonna ensinmainitun muistaminen jäi melko lailla väliin ajanpuutteen takia (viime vuonnahan haahuilin hautausmaalla tunnelmoimassa kynttilämeren keskellä), kun taas jälkimmäistä tuli juhlistettua sitäkin enemmän. Vuorossa olivat sekä jo perinteiset Halloween-bileet à la Maija & Riina sekä paremman puoliskon pikkusiskon Halloween-teemaiset syntymäpäiväjuhlat. Eli tuplasti Halloweenhuumaa siis.
Halloweenbileiden iltapäivänä, eli siis lauantaina, oli vetämättömän väsynyt olo, eikä hirveemmin olisi huvittanut edes lähteä liikenteeseen, mutta onneksi oli tullut luvattua jo useammallekin taholle bileisiin osallistumisesta. Oli sitten vähän pakkomotiivit lähteä. Onneksi tällä kertaa kannatti jaksaa, sillä bileissä olikin kivaa. Juhlapaikan koristeluun ja tarjoiluihin oli viimevuotiseen tapaan satsattu melkoisesti ja pukeutumisohjeistuksenkin oli suurin osa vieraista ottanut kirjaimellisesti.. Omasta, ja pukukilvan voiton napsahtamisesta päätellen muidenkin, mielestä ylivoimaisesti paras puku oli Wizard of the Ozzin Dorothy, joka rubiinikenkiä myöten oli ilmiselvästi esikuvansa kopio. Eikä siskokaan paljoa edellisestä jäänytkin, toogineen ja murattiseppeleineen..
Synttäribileisiin valmistauduttiinkin sitten vähän rauhallisemmissa merkeissä, juhlapaikalle mentiin kukkakaupan kautta ja perillä sain kunnian toimia paremman puoliskon keittiöavustajana. Hyvää ruokaa saatiinkin aikaiseksi, slurps! Ja synttärikahvipöydän kruunasi huippusiistin näköinen Halloweenkurpitsakakku, jonka päällismarsipaani maistui taivaallisen pomeranssiselta! Illan pimetessä ja kurpitsalyhdyn luodessa ikkunan takana tunnelmaa syvennyttiinkin leppoisasti lautapelailemaan ja oleilemaan. Mukavaa.

Ei kommentteja: