29.4.2008

Varjoja

Viikonloppuna tuli siis ajeltua ympäri Suomea ihan kiitettävästi. Pöksänlahdella lähti larppineitsyys taidokkaasti toteutetun Varjoja -pelin kanssa. Kiitän ja kumarran, Ellenä oli ihanan viaton olla!!

24.4.2008

Elle Velder

Viikonloppuna olisi sitten tarkoitus katsoa maailmaa toisin silmin, olla joku toinen. Jännittävää!

23.4.2008

Jos jotain omistan itselleni aika ajoin, niin juuri nyt se on nämä sanat..

|Fragile|

You've been biting bullets all these years, I know
There beside yourself, choking back tears
And you aced avoiding possibility
When you made your bed upon the bittersweet

Oh now don't you worry
There's no need to be sorry
There's still time to step lightly

Cos the love you used to feel is still in there, inside
It may be the faded photograph, the lock of hair, don't hide
If you're scared, I'm here to hold you,
If you get lost I'm here to guide you
Love is peace when peace is fragile
Love is all the good in you that still remains
Love is peace when peace is fragile

You've been going out of way to agree
Like you've been rubbing yourself all wrong just to be somebody else's genie
Catering to your disasters every need
Waiting to finally be set free

I said baby don't worry
Life will carry
Just take it slowly

Cos the love you used to feel is still in there, inside
It may be the faded photograph, the lock of hair, don't hide
If you're scared, I'm here to hold you,
If you get lost I'm here to guide you
Love is peace when peace is fragile
Love is all the good in you that still remains
Love is peace when peace is fragile

-Poets of the Fall-

21.4.2008

Miss Impossible

Kaikenlaista taas.. Tänään on ollut kunnon kevätpäivä, aurinkoista ja lämmintä. Viime viikolla bongasin ensimmäiset leskenlehdet tien pientareella. Rupesin miettimään, että onko leskenlehdet tuuli- vai eläipölytteisiä ja risti- vai itsepölytteisiä. Sen siitä saa, kun käy kasviekologian syventävää kurssia. En tosin ole vieläkään jaksanut kaivaa vastausta aiheeseen. Veikkaisin eläinpölytystä..
Oikeastaan viimeisin kulunut viikko on mennyt ensiksi sairastellessa ja sen jälkeen epäsosialisoituessa. En vain tahtoisi tai jaksaisi tavata ihmisiä. Enkä tiedä miksi. Häiritsevää. Elelen sitten itsekseni omissa maailmoissani ja katselen päivät pitkät sarjoja kotona. Jeejee.
Tahtoisin saada jotain informaatiota mahdollisista kesätöistä. Tuntuu hankalalta, kun ei pääse suunnittelemaan kunnolla kesän aikatauluja. Ja jos ei töitä irtoa, ei rahaakaan tipu, eikä pääse osallistumaan juurikaan mihinkään rientoihin. Puhumattakaan Portugalista, jonne matkakassa ois kiva saada ainakin kohtuulliseksi. Kävin kirjastossa tänään lainailemassa sarjakuvien (kevyttä luettavaa..) lisäksi myös matkaoppaita Portugaliin. Jännää, olen oikeasti menossa sinne. Siitä tulee varmasti hauskaa.

16.4.2008

Hei rakkaat!


Sattuneista syistä olen vetäytynyt vähän julkisemmista julkaisuista nettimaailmassa, joten päätin sitten availla tämän blogini harvojen ja valittujen lueskeltavaksi sen sijaan. Vielä täällä ei ole oikeastaan mitään hurjan järkevää, lähinnä olen satunnaisesti kirjoitellut ajatuksiani.. Jatkossa ajattelin pitää teitä vähän tarkemmin perillä myös ympärilläni tapahtuvista jutuista ja asioista nykyisen pelkän
tajunnanvirtavuodatuksen lisäksi. Toki joudutte edelleen kärvistelemään myös edellisistäkin - enhän minä olisi minä, ellen olisi jatkuvasti hukassa ja eksyksissä ja ennen kaikkea POHTISI jatkuvasti kaikkea.


Niin, Portugali. Siitä ovat jotkut kuulleet enemmän ja toiset vähemmän. Tosiasia kuitenkin on tiivistetysti tämä: tammikuussa tuli biologianopiskelijoiden sähköpostilistoille mainosta vuosittaisesta Euroopan bilsanopiskelijoiden kokoontumisesta. Kiinnostuin, laitoin hakemusta ja ensi elokuussa sitten olen matkalla Portugaliin Coimbra ja Aveiro -nimisiin kaupunkeihin. :) Eli osanottajamäärähän tuolla on rajattu 150 henkilöön, joista onneksi satun olemaan yksi.
Ja juu, Brittein saarten huima kiertuekin sujui todella hienosti, siitä kuvia on huimasti esillä Facebookissa, Irlannin puolelta ja Skotlannin puolelta. Kiitokset kuuluu oivallisen matkaseurueen lisäksi myös joukkoamme viihdyttäneille Marjalle, Millalle ja Reetalle, sekä etenkin myös avokätisesti ovensa avanneelle Sannille! Teitte matkastamme taasen astetta unohtumattomamman, upeaa!

Näin siis, tänään vietettiin isolla porukalla koikkailuiltaa Kortepohjassa irkkutyyppisesti Guinness Stewia haudutellen ja pelaillen. Ei paha ollenkaan.
Perjantaina on vuorossa Poets of the Fallin keikka Lutakossa. Pitkästä aikaa saa Ilonankin raahattua kandinteon äärestä. <3 br="">Tuleepa elävästi mieleen viime kevät ja omat kandijutut. Ja muutkin silloin ajankohtaiset asiat.. Niinpä niin.
Aina voi myös hävitä, niin nytkin.

Tunnen


I face the world alone. With a heart made of stone.